Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Prototypování s Axure RP 9

kurz

Základní info

Účastník školení se naučí pracovat s nástrojem Axure RP 9 od samých začátků až po složitější funkce. Projdeme si koncept vytváření HTML prototypů, základní ovládání nástroje, standardní prvky (widgety) a jejich chování. Školení je založeno na praktickém používání Axure RP 9 a témata budou vysvětlována na konkrétních cvičeních a příkladech. Školení je určeno pro ty, kteří potřebují vytvářet wireframy, ale zejména interaktivní prototypy, a chtějí Axure RP 9 využívat do hloubky. Předchozí zkušenost s tímto nástrojem je vítaná, ale není podmínkou.

V průběhu školení si projdeme koncept vytváření HTML prototypů, základní ovládání nástroje, standardní prvky (widgety) a jejich chování. Naučíme se strukturovat prototyp do stránek a složek.

V části věnované základním interakcím se zaměříme na navigaci prototypem, využití dynamických panelů a formulářovou logiku. Probereme pokročilé interakce s podmíněnými toky, využití proměnných, funkcí a repeaterů, a ukážeme si řešení některých častých UX patternů.

Cílová skupina
Školení je určeno hlavně pro pracovníky obsazené v rolích User/Customer Experience Designer, Business Analyst, Analyst nebo Solution / Innovation Designer.

 

 

Prototypování s Axure RP 9

Vybraný termín:

18.2.2021  Praha
09:00 – 17:00 hod.

Cena
6 000 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.