Sadovník - akreditovaný rekvalifikační kurz oboru Zahradník

kurz

Základní info

Absolvent akreditovaného, rekvalifikačního, zahradnického kurzu se uplatní jako kvalifikovaný pracovník při zakládání a údržbě veřejných i soukromých zahradních úprav, uplatní se také v zahradnických školkách, které se zabývají pěstováním okrasných stromů a keřů, v lesních závodech a zahradnických firmách, které vysazují a pečují o sídelní a soukromou zeleň. Kurz je určen také pro ty, kteří chtějí získat znalosti a dovednosti ze zahradnického oboru a uplatnit je na svých soukromých zahradách, nebo plánují začít v tomto oboru podnikat.

Obsah kurzu: poznávání taxonů okrasných rostlin používaných pro venkovní výsadby, obsluha zahradní mechanizace, výsadba okrasných dřevin a květin, péče o okrasné dřeviny a květiny na trvalém stanovišti, aplikace ochranných prostředků proti chorobám a škůdcům okrasných rostlin, řez okrasných dřevin na trvalém stanovišti, zakládání a údržba travnatých ploch, tvorba zahrad, zakládání a estetická pravidla tvorby květinových záhonů, údržba zahrad, parků a krajiny.
Exkurze: Dendrologická zahrada Průhonice, Průhonický park. Botanická zahrada Praha-Troja, pražské zahrady, firma KMV - Návrhy a realizace zahrad, pěstování travních koberců, Ždírec, Doksy.
Hodinová dotace: 75 hodin teoretická část, 75 hodin praktická část, zkouška z profesní kvalifikace.

Sadovník - akreditovaný rekvalifikační kurz oboru Zahradník

rekvalifikace - akreditované MŠMT (podle zákona č. 435/2004 Sb.)
Vybraný termín:

 Praha

Cena
19 600 Kč + 0% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.