Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Technické silniční kontroly – trend v posilování bezpečnosti silničního provozu

Kurzem Vás provede Mgr. Karel Kovář

Základní info

Technické silniční kontroly nemají v žádném případě suplovat pravidelné technické prohlídky, ale jejich cílem je průběžná kontrola technického stavu v období mezi pravidelnými technickými prohlídkami. V ČR je prováděním technických silničních kontrol pověřena Policie ČR a provádějí se podle vyhlášky č. 82/2012 Sb. o provádění kontrol technického stavu vozidel a jízdních souprav v provozu na pozemních komunikacích, která byla novelizována vyhláškou č 207/2018 Sb. Tato vyhláška obsahuje kontrolní úkony související s technickými silničními kontrolami, včetně úkonů týkajících se upevněním a zajištěním nákladu. Podrobněji k technickým silničním kontrolám, jejich významu a dalším změnám přicházejícím s novelizacemi zákonů se můžete seznámit v rámci tohot online semináře.
On-line seminář je určen pro:

majitele dopravních firem, vedoucí provozu autodopravy a řidiče – profesionály.

Účastníci se seznámí s praktickými poznatky ze silničních kontrol. Dozví se, jaké jsou časté nedostatky a jak jim předcházet.
On-line semináře - vzdělávejte se kdekoliv

On-line seminář neboli webinář je způsob vzdělávání přes internet vedený lektorem v reálném čase. Zúčastnit se ho můžete kdekoliv. Stačí Vám k tomu jen počítač s internetem a sluchátka. Během školení můžete lektorovi položit dotaz prostřednictvím chatu. On-line semináře probíhají v aplikaci Adobe Connect. Odkaz pro přihlášení do virtuální místnosti Vám pošleme den před konáním semináře na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce.

Technické silniční kontroly – trend v posilování bezpečnosti silničního provozu

Vybraný termín:

14.4.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a čtyři ? Součet zapište číslicemi.