Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Wečerní Online Webinář - Ochutnávka facilitace

Kurzem Vás provede Mgr. Vojtěch Benda

Jsem lektor, facilitátor, mediátor a metodik vzdělávání. Fascinuje mě téma komunikace a dlouhodobě se jím zabývám z mnoha různých úhlů - v rámci…

Základní info

Facilitace je pro řadu lidí poněkud abstraktním pojmem. Není snadné představit si, jak konkrétně ji využít ve své praxi. Ve skutečnosti jde o metodu, kterou můžete začít používat hned zítra. A je jedno jestli jste manažer, lektor, nebo koordinátor či scrum master. Přijďte se přesvědčit a nakouknout do naší facilitační kuchyně.

Na webináři zažijete praktickou ukázku facilitace a sami si vyzkoušíte, jak vést komunikaci ve skupině efektivněji. A odnesete si nejméně deset konkrétních tipů a triků. Webinář facilituje lektor Vojta Benda.
Počet míst je omezen, rezervujte si místo co nejdříve.

Použití webkamery a mikrofonu

Setkání bude interaktivní, budete ve vysoké míře zapojení do průběhu, diskusí a aktivit. Z toho důvodu je nutnou podmínkou účasti funkční webkamera a mikrofon.
Chcete-li můžete použít neutrální pozadí jako prázdná stěna, nebo virtuální pozadí, které nabízí online místnost.

Co je WOW?

WOW jsou nepravidelné Wečerní Online Webináře, na kterých vám představujeme praktická témata z facilitace, komunikace a našich dalších kurzů. Počet míst je omezený na cca 15-20 účastníků. Rezervujete si místo právě teď.

Chcete mít o termínech Wečerních Online Webinářů přehled? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všech termínech se dozvíte mezi prvními.

Wečerní Online Webinář - Ochutnávka facilitace

Vybraný termín:

1.3.2021  ONLINE
18:00 – 19:30 hod.

Cena
83 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a dvě ? Součet zapište číslicemi.