Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

TŘÍSTRANNÉ A VÍCESTRANNÉ OBCHODY a složitější transakce při provádění zahraničního obchodu se zbožím z pohledu uplatňování DPH a celních předpisů

Základní info

Pracovní seminář k problematice provádění zahraničního obchodu se zbožím (vnitrounijní i mimounijní obchod) se zaměřením na praktické aspekty uplatňování DPH po změnách.

Určeno pro pracovníky nákupních a prodejních oddělení, logistických a ekonomických útvarů a příp. celní deklaranty, kteří potřebují získat základní či prohloubit si dosavadní informace v dané problematice.

Cíl: Na semináři získáte přehled o pravidlech uplatňování DPH a celních předpisů při provádění zahraničního obchodu se zbožím v komplikovanějších případech.

Obsah:
* Dodání zboží do jiných členských států při třístranných obchodech (kupující a příjemce zboží jsou různé osoby) – místo plnění, podmínky pro osvobození od DPH apod.
* Dodání zboží do jiných členských států v případě, kdy je zboží zpracováno po cestě
* Pořízení zboží z jiných členských států při třístranných obchodech (prodávající a odesílatel zboží jsou různé osoby) – místo plnění, podmínky pro vznik povinnosti přiznat DPH apod.
* Pořízení zboží z jiných členských států EU v případě, kdy je zboží zpracováno po cestě
* Dodávky zboží mezi více než třemi osobami (vícestranné obchody) – identifikace místa plnění, vznik povinnosti registrace k DPH v jiných členských státech EU apod.
* Vývoz zboží při třístranných a vícestranných obchodech
* Dovoz zboží při třístranných a vícestranných obchodech
Praktické příklady obchodních operací.
Diskuze a odpovědi na dotazy účastníků.
Pro účastníky semináře je připraven písemný materiál, který obsahuje stručné shrnutí témat, která jsou předmětem semináře.

TŘÍSTRANNÉ A VÍCESTRANNÉ OBCHODY a složitější transakce při provádění zahraničního obchodu se zbožím z pohledu uplatňování DPH a celních předpisů

Vybraný termín:

15.12.2021  Praha 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
1 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a devět ? Součet zapište číslicemi.