Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Klíč k ovládnutí stresu a řízení života

Kurzem Vás provede Monika Hasalová

Lektorka, terapeutka a specialistka na manažerské vzdělávání ve společnosti 1. VOX.

Základní info

Cíle kurzu

Získáte schopnosti, které vám budou užitečné v současné dynamické době. Dokážete aplikovat techniky, které vás ponechají i ve stresové situaci klidnými. Budete umět dobře regulovat své napětí, získáte nástroje a poznání, jak pracuje tělo v souladu s myslí a jak na sebe vzájemně působí.

Určeno pro

Někteří jsou schopni řešit problémy a krize, aniž by upadli do stavu zoufalství. Krize může být krátkodobá, ale i dlouhodobá. V současné době se pro většinu lidí kumulují obě.
Udržet si míru pohody a klidu vyžaduje dovednosti a znalosti nástrojů naší mysli.

Obsah kurzu

1. Jak výrazně snížit každodenní stres: důkladně se seznámíte s životně ověřenými technikami, které vám pomohou zvýšit vaši odolnost.

2. Jak zkrotit stresující myšlenky: naučíte se, jak zastavit kolotoč stresujících myšlenek ve své hlavě. Jak zkrotit starosti a pokud možno nepodléhat obavám.

3. Jak posílit pozornost a koncentraci: natrénujete, jak se bránit vyrušením a ztrátám koncentrace. Samozřejmě si techniky pro posílení soustředění vyzkoušíte.

4. Jak zpracovat silné a nepříjemné emoce: zjistíte, jak efektivně zacházet s náročnými emocemi, aby neuškodily vám ani lidem z vašeho okolí. Posílíte schopnost zachovat klid v obtížných situacích.

5. Jak zlepšit vztah k sobě i k druhým: jak zklidnit hlas vnitřního kritika, jak zvládnout cestu k tomu, být laskavější k sobě i druhým a mít pro ostatní více pochopení.

6. Jak pečovat o "krajinu klidné mysli": vše okolo nás se proměňuje, tak i péče o mysl má své cykly a techniky – ty si odnesete jako nástroje dobrého zahradníka s sebou.

Klíč k ovládnutí stresu a řízení života

Vybraný termín:

5.10.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a tři ? Součet zapište číslicemi.