Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systémy bezpečnosti potravin – jejich principy a požadavky

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

lektorka a poradkyně

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s principy a požadavky systémů bezpečnosti potravin (systém HACCP, standardy BRC, IFS, FSSC 22000). Získáte informace, které vám umožní orientovat se v požadavcích systémů. Budou probrány postupy udržování efektivního systému bezpečnosti potravin, aktuální přístupy k požadavkům standardů IFS a BRC.

Určeno pro

Seminář je určen jak pro pracovníky společností, které zvažují zavedení a certifikaci systému bezpečnosti potravin, tak pro pracovníky společností, které mají systém podle některé z norem již zaveden. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu a hygienu, pro vedoucí a členy týmu HACCP, pro interní auditory.

Obsah kurzu

• cíle a význam systémů bezpečnosti potravin,
• dělení systémů, pojmy v rámci systémů,
• základní požadavky systémů bezpečnosti potravin se zaměřením na IFS, BRC (odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů, výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin).

Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Na téma navazuje kurz „Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – standardy BRC, IFS“, 9. 12. 2019.

Systémy bezpečnosti potravin – jejich principy a požadavky

Vybraný termín:

13.9.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a deset ? Součet zapište číslicemi.