Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová Ph.D.

Základní info

Cíle kurzu

Cílem je seznámit vás s problematikou odpadů ve stravovacích provozech a se základními povinnostmi původců odpadů.

Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář vám přinese odpovědi na otázky, co se má udělat s odpadem před jeho vyhozením, jak správně likvidovat zbytky jídel, zda je možné používat drtič odpadu, a mnoho dalších informací.

Určeno pro

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice odpadů ve stravovacích provozech dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za tuto oblast zodpovědní. Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).

Obsah kurzu

• přehled platné legislativy,

• základní pojmy a definice,

• legislativní požadavky (povinnosti při nakládání s odpady),

• povinnosti původce odpadů,

• hygienické požadavky,

• praktické nakládání s odpady ve stravovacích provozech.


Dotazy a diskuze.

Poznámka

Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace.
Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací v případě potvrzené úhrady den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30.
Připojit se můžete z počítače i mobilu.
V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy.

Do 3 dnů po skončení on-line výuky obdržíte e-mailem odkaz se záznamem s platností na 7 kalendářních dnů.

Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 777 741 787), se vším vám pomůžeme.

Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno.

On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX a.s.

Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé

Vybraný termín:

8.11.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a deset ? Součet zapište číslicemi.