Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Jak překonat nejčastější nedostatky v oblasti hygieny a správné výrobní praxe ve stravovacích provozech

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová Ph.D.

Základní info

Cíle kurzu

Seminář shrnuje nejčastější problémy, které z pohledu praxe musí umět odpovědní pracovníci stravovacího provozu v oblasti bezpečnosti potravin a hygieny řešit.

Určeno pro

Seminář je určen pro provozovatele a vedoucí pracovníky stravovacích provozů.


Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (nebude řešena specifická problematika výrobců a prodejců potravin).

Obsah kurzu

osobní hygiena – požadavky na pracovníky a častá pochybení ze strany pracovníků,

provozní hygiena – smysl správné hygieny a její časté nedostatky,

sanitace – na co si dát pozor a co by měl obsahovat návod na sanitaci,

správná výrobní praxe – jak bezpečně postupovat při přípravě pokrmů (příjem, skladování, příprava, výdej pokrmů, teplotní řetězec, alergeny, akrylamid),

odpady – co dělat s odpadem před jeho vyhozením a jak správně likvidovat zbytky potravin,

systém HACCP – nejčastější nedostatky a možná řešení, ověřování systému.


Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Pokud neobdržíme písemné storno, je objednavatel povinen uhradit plnou cenu dle zaslané objednávky/faktury (více v Obchodních podmínkách).

Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace.
Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30.
Připojit se můžete z počítače i mobilu.
V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy.

Do 3 dnů po skončení on-line výuky obdržíte e-mailem odkaz se záznamem s platností na 7 kalendářních dnů.

Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 777 741 787), se vším vám pomůžeme.

Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno.

On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX a.s.

Jak překonat nejčastější nedostatky v oblasti hygieny a správné výrobní praxe ve stravovacích provozech

Vybraný termín:

15.11.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a osm ? Součet zapište číslicemi.