Cisco IOS IP Service Level Agreement (IP SLA)

Základní info

Cíle kurzu

Tento kurz Vám dá, kromě výborné znalosti základních IP SLA operací i vše, co budete potřebovat pri konfiguraci a nasazení jakýchkoliv IP SLA operací ve Vaší síti, jako jsou multiple operations scheduling, proactive threshold/timeout monitoring, template-based configuration, auto-registration a mnoho dalšího. Kurz je doplněn i o praktické odzkoušení IP SLA operací na Cisco routrech (Jitter operations, Proactive Threshold monitoring, Template-based configuration, Auto-registration). Obsah kurzu je zaměřen na Cisco IOS a IOS XE platformy.

Obsah kurzu

+ IP SLA Concept - co je Cisco IP SLA, historie+ Architecture - komponenty, integrace, performance statistiky, možnosti nasazení+ Performance metrics - parametry, které IP SLA měří+ IP SLA operations - seznámení se s základníma operacema IP SLA+ Scheduling IP SLA operations - jak nastartovat operaci nebo skupinu operací tak aby nevytížily router+ Monitoring and verification - sbírání statistic, kontrola a ověření IP SLA operací+ IP SLAs Proactive Threshold Monitoring - aktivní reakce na překročení měřeného parametru IP SLA operace+ Template-based configuration, Auto-registration - řešení pro velké sítě a SP+ Tracking using IP SLA - jak může IP SLA ovlivňovat routing...

Předpoklady

Znalosti v oblasti Internetworkingu, TCP/IP a konfigurace Cisco směrovačů v rozsahu školení A0 a A1.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Cisco IOS IP Service Level Agreement (IP SLA)

Vybraný termín:

 Bratislavský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a dvě ? Součet zapište číslicemi.