Energie

kurz

Základní info

https://youtu.be/-0NTtAuNaYA Přepis elektrické energie a plynu : Máme mnohaleté zkušenosti v oblasti zprostředkování dodávek energií. Průběžně sledujeme produkty i podmínky nabízené jednotlivými dodavateli. Dokážeme tak nabídnout optimální alternativu při respektování požadavků našich klientů. S dodavateli spolupracujeme dlouhodobě, takže můžeme garantovat jejich spolehlivost.
Nabízené služby:
  • Přepis elektrické energie a plynu včetně všech náležitostí
  • Zajištění smlouvy s distribuční společností
  • Řešení individuálních požadavků souvisejících s přepisem energií (např. v případě úmrtí, nespolupracujícího původního zákazníka, dluhu apod.)
  • Možnost posouzení a nabídky optimálního nastavení distribučních sazeb
Výhoda: Pokud je přepis elektrické energie či plynu spojen se změnou dodavatele, jedná se o nejvýhodnější variantu pro nového zákazníka, který tak získává mnohem lepší cenu, než by měl u přepisu provedeného u stávajícího dodatele. Většina zákazníků však tuto možnost nevyužívá, protože se jedná o administrativně složitější a časově náročnější proces. Díky svým zkušenostem a výběrem dodavatelů jsme schopni celý proces urychlit a zpracovat tak, že všechny zúčastněné strany jsou následně spokojené.
Pro slevu použijte heslo: VRK ACADEMY
Kontakt:
Marek Fulín
marek.fulin@vrkacademy.cz
777 220 472

Energie

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.