Basic VXLAN EVPN in NX-OS mode

Základní info

Cíle kurzu

- Přemýšleli jste někdy jak vybudovat moderní datové centrum? VXLAN EVPN je jeden z celosvětově nejčastěji používaných způsobů. Jedná se o technologii založenou na standardech, která je kompatibilní napříč Nexus přepínači, které podporují VXLAN a EVPN a dokonce nabízí kompatibilitu a možnost integrace se zařízeními třetích stran. Tento kurz poskytne nezbytné informace a LAB zkušenosti pro stavbu single-site Datového Centra. Pokud Vás zajímá propojování datových center a pokročilé VXLAN EVPN koncepty, navštivte také kurz DC ADVANCED VXLAN.

Obsah kurzu

- Evoluce sítí v datových centrech- Přehled Nexus hardware pro VXLAN- Úvod do VXLAN- VXLAN underlay, unicast & multicast- VXLAN flood and learn- VXLAN BGP EVPN- VXLAN BGP EVPN L2 konektivita- VXLAN BGP EVPN L3 konektivita- VTEP multihoming (vPC)- Externí konektivita- Úvod do automatizace a managementu fabriky

Předpoklady

- Obecné znalosti sítí minimálně na úrovni CCNA- Technologie druhé vrstvy (Ethernet, VLAN, STP, Port-channel, …)- Technologie třetí vrstvy (TCP/IP, ARP, ICMP, BGP, VRF, OSPF, multicast, redistribuce, …)- Znalost NX-OS (nebo alespoň velmi dobrá znalost IOS/IOS-XE)

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Basic VXLAN EVPN in NX-OS mode

Vybraný termín:

 Bratislavský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a devět ? Součet zapište číslicemi.