Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR. Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru…

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP.


Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému.

Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP.


Seminář je primárně určen pro výrobce potravin.

Obsah kurzu

• přehled potravinářské legislativy,

• mikrobiologie potravin,

• nebezpečí z potravin,

• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),

• struktura systému HACCP (postup zavádění),

• ověřování systému,

• zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.


Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Vybraný termín:

10.6.2022  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a pět ? Součet zapište číslicemi.