Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systém HACCP ve stravovacích provozech

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR. Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru…

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. A dále prohloubit znalosti problematiky systému HACCP, co se musí a nemusí. Bude probrána problematika nebezpečí z potravin, budou vysvětleny nejčastější chyby při zavádění a udržování systému HACCP. Získáte informace, jak do systému zapracovat problematiku potravinových alergenů a dalších specifik stravovacího provozu. Dozvíte se, jak provést aktualizaci, příp. zjednodušení, systému HACCP v praxi (ve vlastním provozu).

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou za systém Hazard Analysis and Critical Control Points (dále jen HACCP) zodpovědni, zejména pak vedoucím pracovníkům, interním auditorům, nebo pracovníkům provádejícím ověřování systému.


Účast doporučujeme primárně zástupcům stravovacích provozů (bude řešena oblast související s výrobou pokrmů).

Obsah kurzu

• legislativní požadavky,

• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),

• nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence),

– postup zavádění systému HACCP,

• možnosti zjednodušení systému,

• ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou),

• zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy).


Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systém HACCP ve stravovacích provozech

Vybraný termín:

17.6.2022  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a čtyři ? Součet zapište číslicemi.