Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systém HACCP ve stravovacích provozech

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR. Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru…

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. A dále prohloubit znalosti problematiky systému HACCP, co se musí a nemusí. Bude probrána problematika nebezpečí z potravin, budou vysvětleny nejčastější chyby při zavádění a udržování systému HACCP. Získáte informace, jak do systému zapracovat problematiku potravinových alergenů a dalších specifik stravovacího provozu. Dozvíte se, jak provést aktualizaci, příp. zjednodušení, systému HACCP v praxi (ve vlastním provozu).

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou za systém Hazard Analysis and Critical Control Points (dále jen HACCP) zodpovědni, zejména pak vedoucím pracovníkům, interním auditorům, nebo pracovníkům provádejícím ověřování systému.


Účast doporučujeme primárně zástupcům stravovacích provozů (bude řešena oblast související s výrobou pokrmů).

Obsah kurzu

• legislativní požadavky,

• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),

• nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence),

– postup zavádění systému HACCP,

• možnosti zjednodušení systému,

• ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou),

• zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy).


Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Pokud neobdržíme písemné storno, je objednavatel povinen uhradit plnou cenu dle zaslané objednávky/faktury (více v Obchodních podmínkách).

Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace.
Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30.
Připojit se můžete z počítače i mobilu.
V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy.

Do 3 dnů po skončení on-line výuky obdržíte e-mailem odkaz se záznamem s platností na 7 kalendářních dnů.

Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 777 741 787), se vším vám pomůžeme.

Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno.

On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX a.s.

Systém HACCP ve stravovacích provozech

Vybraný termín:

17.6.2022  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a čtyři ? Součet zapište číslicemi.