Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

LETNÍ ŠKOLA v červenci

Základní info

Po roce vás opět srdečně zveme do naší Letní školy. Pojďme si uprostřed léta společně osvěžit pracovněprávní znalosti, nahlédnout na problematiku personální praxe jinýma očima, probrat praktické tipy a zároveň udělat něco i pro sebe! Naše Letní škola je dvoudenní, tak trochu jiný seminář.

Na co se letos můžete těšit? První vlaštovka – tzv. safe-the-date leták s tématy – je ke stažení zde.

Již nyní vám můžeme slíbit oblíbené lektory, za Randls hlavně Natašu Randlovou Michala Peškara. A vy, kdo nás již znáte, víte, že jejich témata budou zajímavá, atraktivní a doplněná praxí. Určitě nebude chybět pracovněprávní judikatura ani oblíbená pracovněprávní poradna.

Naším hlavním letošním tahákem je téma „Jak proměnit HR ve firemní superstar„, kterým vás provede charismatický znalec firemní kultury a všeho kolem ní Filip Černý.

Filip sám popisuje svůj interaktivní seminář přizpůsobený našim potřebám následovně: Svět se mění a zrychluje. Vše se automatizuje a digitalizuje. O to více se hlavním pokladem úspěšných firem stává talentovaný člověk. Demografická křivka ukazuje jasný nedostatek talentů na trhu. Toto vše s sebou nese obrovské nároky ze strany vedení firem na HR. Pro HR je to ale zároveň velká příležitost stát se hlavním tahounem úspěchu firmy, ve které působí. Aby tuto ambici HR naplnilo potřebuje umět pracovat s praktickými nástroji na změnu pracovního prostředí, a tím i chování lidí v něm. Tedy s firemní kulturou.

A co navíc?

Opět uděláme něco málo pro naše tělo i duši. Slyšeli jste už o józe na židlích? A víte, že bolest zad nemusí být způsobena jen vaším sedavým zaměstnáním? Jak jógu, tak příčiny bolestí zad vám představíme zcela netradičně, ve spolupráci se špičkovými odborníky. Jógový workshop na židlích vám představí Martina Kusá a bolest zad probereme teoreticky, prakticky i netradičně se špičkovým fyzioterapeutem Jakubem Kozlem

Co se týče občerstvení, opět vám nabídneme oblíbený formát live cooking, tentokrát s tématem Asian street food. O druhém obědu si potom  budete moci dokonce zahlasovat – vyberete si náplň čerstvých palačinek podle momentální nálady – na výběr budou sladké i slané varianty.

LETNÍ ŠKOLA v červenci

Vybraný termín:

19.7.2022 –  20.7.2022  Praha Upřesnující informace k termínu
08:30 – 17:00 hod.

Cena
7 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a osm ? Součet zapište číslicemi.