Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Údržba veřejné zeleně - akreditovaný rekvalifikační kurz oboru Zahradník

kurz

Základní info

Absolvent akreditovaného rekvalifikačního kurzu se uplatní jako kvalifikovaný pracovník při zakládání a údržbě zeleně měst, obcí a soukromých prostranství, uplatní se také v zahradnických provozech, které se zabývají pěstováním okrasných stromů a keřů, v soukromých zahradnických firmách, které zakládají a udržují sadovnické úpravy.
Kurz je určen také pro ty, kteří chtějí získat znalosti a dovednosti ze zahradnického oboru a uplatnit je na svých soukromých zahradách, nebo plánují začít v tomto oboru podnikat.

Kurz je zakončen státní zkouškou k získání profesní kvalifikace oboru Zahradník, povolání Údržba veřejné zeleně, pozice Údržbář/údržbářka veřejné zeleně.

Obsah kurzu: poznávání okrasných stromů a keřů používaných pro venkovní výsadby, výsadba okrasných dřevina a květin, zakládání a tvorba květinových záhonů, péče o okrasné dřeviny a květiny na trvalém stanovišti, tvorba zahrad, zahradní růže, používání přípravků na ochranu rostlin, zakládání travnatých ploch výsevem a pokládkou travních koberců, péče o travnaté plochy, údržba stavebních prvků, BOZP.

Exkurze: Dendrologická zahrada Průhonice, Průhonický park, firma KMV - Návrhy a realizace zahrad, pěstování travních koberců, Ždírec, Doksy.

Údržba veřejné zeleně - akreditovaný rekvalifikační kurz oboru Zahradník

rekvalifikace - akreditované MŠMT (podle zákona č. 435/2004 Sb.)
Vybraný termín:

27.3.2023 –  21.4.2023  Praha - Suchdol Upřesnující informace k termínu
09:00 – 15:00 hod.

Cena
13 879 Kč + 0% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.