Professional Scrum Product Owner™

Základní info

Professional Scrum Product Owner™ (PSPO) je praktický kurz založený na aktivitách, ve kterých studenti prozkoumají Professional Scrum a rozvinou pochopení kritické role, kterou Product Owner hraje v týmu Scrum. V průběhu kurzu se účastníci naučí řadu postupů pro vlastnictví produktů, které mohou použít a zároveň získají úvod do agilního produktového managementu.

Součástí kurzu je také bezplatný pokus o celosvětově uznávanou certifikační zkoušku Professional Scrum Product Owner I (PSPO I).

Existuje mnoho mýtů a mylných představ o roli Product Owner. Odpovědnosti Product Ownera však jdou daleko nad rámec správy produktového backlogu a psaní uživatelských příběhů. Product Owner je klíčový pro propojení obchodní strategie a realizace produktu, aby pomohl týmu Scrum vytvářet hodnotné produkty.

V tomto dvoudenním kurzu si účastníci rozvinou a upevní své znalosti rámce Scrum a odpovědnost za to, že jsou Product Ownerem, prostřednictvím instrukcí a týmových cvičení. Účastníci se učí techniky, které jim mohou pomoci překonat výzvy, se kterými se často setkávají každý den. Udělají to a zároveň se naučí lepší způsoby, jak pracovat s organizací, zainteresovanými stranami, zákazníky a jejich týmem, aby dodávaný produkt poskytoval vyšší hodnotu.

Professional Scrum Product Owner™

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
28 000 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a deset ? Součet zapište číslicemi.