Professional Scrum™ with User Experience

Základní info

V tomto dvoudenním kurzu* účastníci využijí probíhající případovou studii jako způsob aplikace technik, které se naučili v průběhu kurzu, a připravují se na to, aby to, co se naučili, využili ve svých profesích. Tento kurz je určen pro Product Ownery a Scrum Mastery, aby jim umožnil lépe začlenit design, výzkum a učení do jejich procesu Scrum.

Techniky Lean UX zaměřují tým na zákaznicky orientovaný design a objevování. Scrum zaměřuje tým na rychlé dodání a zpětnou vazbu od zákazníků. Spojením Lean UX a Scrum se týmy naučí, jak řídit návrh společně s doručováním v krátkých, opakujících se cyklech, aby bylo možné posoudit, co nejlépe funguje pro firmu a uživatele.

S využitím technik Lean UX se kurz zaměřuje na základní design a výzkumné aktivity, které ilustrují, jak se spojují s vývojem a poskytováním. Účastníci prozkoumají, jak tyto aktivity zapadají do dvoukolejného agilního procesu (návrh a vývoj), kde mohou mezifunkční týmy spolupracovat na zkoumání, experimentování a poskytování výsledků založených na hodnotách.

Professional Scrum™ with User Experience

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
32 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.