CompTIA PenTest+ Exams PT0-001 and PT0-002

Základní info

CompTIA PenTest+ je nejkomplexnější zkouška pokrývající všechny fáze penetračního testování. Na rozdíl od jiných zkoušek penetračního testování, které pokrývají pouze část fází s esejovými otázkami a praktickými otázkami, PenTest+ používá praktické simulace založené na znalostech, aby bylo zajištěno, že budou vyřešeny všechny fáze.

PenTest+ posuzuje nejaktuálnější penetrační testování, hodnocení zranitelnosti a manažerské dovednosti potřebné k určení odolnosti sítě proti útokům. Certifikační zkouška CompTIA PenTest+ ověří, zda úspěšní kandidáti mají znalosti a dovednosti potřebné k:

  • Naplánování a zaměření se na penetrační testování
  • Pochopení právních požadavků a požadavků na dodržování předpisů
  • Provedení skenování zranitelnosti a penetračního testování pomocí vhodných nástrojů a techniky a poté analyzovat výsledky
  • Efektivnímu vypracování písemné zprávy obsahující navrhované sanační techniky
  • Sdělování výsledků manažerskému týmu a poskytování praktických doporučení

PenTest+ je v souladu s normami ISO 17024 a schválen americkým ministerstvem obrany pro splnění požadavků směrnice 8140/8570.01-M. Regulační orgány a vláda spoléhají na akreditaci ANSI, protože poskytuje důvěru a důvěru ve výstupy akreditovaného programu. Od 1. ledna 2011 bylo provedeno více než 2,3 milionu zkoušek akreditovaných CompTIA ISO/ANSI.

CompTIA PenTest+ Exams PT0-001 and PT0-002

Vybraný termín:

 Praha

Cena
9 050 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a šest ? Součet zapište číslicemi.