Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

HackerFest 2022 HYBRID

Základní info

Jubilejní 10. ročník IT Security a Hacking konference HackerFest 2022 proběhne ve čtvrtek 22. září 2022. Díky hybridní podobě máte možnost zúčastnit se konference fyzicky v Praze nebo online z pohodlí domova. Konference přináší informace o nejnebezpečnějších praktikách hackingu v současné době a také o způsobech, jak se těmto útokům bránit. Těšit se můžete na 7 přednášek od 7 předních odborníků na bezpečnost a hacking. Představí se např. William Ischanoe, Roman Kümmel, Martin Haller a další. Na konkrétním programu konference usilovně pracujeme a brzy všechny informace naleznete zde nebo na webu www.hackerfest.cz.

Na výběr máte ze 2 možností vstupu, a to fyzicky nebo online.

Fyzická účast: Konference sa koná v Praze v Multikině CineStar – Černý Most. Koupí této vstupenky si zajistíte vstup na konferenci (do konferenčního sálu). V ceně máte občerstvení a možnost setkat se se speakery a kolegy z oboru osobně. Zároveň v ceně vstupenky máte i 7-denní archiv přednášek.
Online účast: Koupí vstupenky Online si zajistíte přístup do online aplikace, kde bude celá konference streamovaná. V ceně vstupenky máte zároveň i 7-denní archiv přednášek, takže nepřijdete o žádnou přednášku a celou konferenci si můžete užít z pohodlí domova. S touto vstupenkou nemáte zajištěný vstup do konferenčního sálu.

Nenechte si ujít HackerFest 2022, tradiční IT Security/Hacking událost v Čechách a na Slovensku! Více informací na www.hackerfest.cz.

HackerFest 2022 HYBRID

Vybraný termín:

22.9.2022  Praha

Cena
3 590 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a jedna ? Součet zapište číslicemi.