Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

ISO 9001 Lead Auditor

Základní info

V naší současné globalizované ekonomice a složitých dodavatelských řetězcích platí přísloví Johna Ruskina: „Kvalita není nikdy náhoda. Je to vždy výsledek úsilí“ je dnes ještě důležitější než v den, kdy to řekl. Organizace se nemohou spoléhat na náhodu a doufat, že budou dodávat kvalitní produkty a služby; místo toho musí zavést konzistentní a plánovaný přístup k řízení kvality. S více než milionem certifikovaných organizací po celém světě zůstává ISO 9001 nejznámějším světovým standardem, který organizacím poskytuje strukturovaný přístup k řízení kvality a pomáhá jim trvale poskytovat produkty a služby, které splňují a kde je to možné i překračují požadavky zákazníků.

Kurz PECB ISO 9001 Lead Auditor vám umožní rozvinout nezbytnou způsobilost k provádění auditů systému managementu kvality (QMS) aplikací široce použivaných zásad, postupů a technik auditu. Toto školení kombinuje požadavky ISO/IEC 17021-1, doporučení ISO 19011 a další osvědčené postupy auditu a integruje je do komplexní metodiky, která vám umožní plánovat, provádět a uzavírat audity posuzování shody ISO 9001.

Kromě teorie poskytuje kurz také příklady, cvičení a kvízy, které vám pomohou procvičit si nejdůležitější aspekty auditů posuzování shody: výklad požadavků ISO 9001 v kontextu auditu, zásady auditu, aplikace metod auditu , přístupy ke shromažďování a ověřování důkazů, vedení auditorského týmu, vypracování zpráv o neshodě a příprava závěrečné zprávy o auditu.

Po úspěšném absolvování vzdělávacího kurzu následuje zkouška. Pokud úspěšně složíte zkoušku, můžete požádat o certifikát „PECB Certified ISO 9001 Lead Auditor“. Certifikát „PECB ISO 9001 Lead Auditor“ akreditovaný UKAS a mezinárodně uznávaný certifikát potvrzuje vaše schopnosti a prokazuje, že máte znalosti a dovednosti pro audit QMS založeného na ISO 9001.

Náklady na certifikaci a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO 9001 Lead Auditor

Vybraný termín:

9.10.2023 –  14.10.2023  ONLINE

Cena
39 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a deset ? Součet zapište číslicemi.