MS-100T00: Microsoft 365 Identity and Services

Základní info

Tento kurz pokrývá tři hlavní prvky podnikové správy Microsoft 365 – správu tenantů a služeb Microsoft 365, správu Microsoft 365 a správu identit Microsoft 365. Ve správě tenantů a služeb Microsoft 365 prozkoumáte všechny klíčové komponenty, které je třeba naplánovat při navrhování vašeho tenanta Microsoft 365. Po dokončení této fáze plánování se naučíte, jak nakonfigurovat svého tenanta Microsoft 365, včetně profilu organizace, možností předplatného tenanta, služeb komponent, uživatelských účtů a licencí a skupin zabezpečení.

Nakonec se naučíte, jak spravovat svého tenanta, což zahrnuje konfiguraci rolí tenanta a správu stavu a služeb tenanta. S vaším tenantem Microsoft 365, který je nyní pevně na svém místě, prozkoumáte klíčové součásti správy Microsoft 365. Začínáme přehledem funkcí produktu Microsoft 365, včetně Exchange Online, SharePoint Online, Microsoft Teams, Microsoft Power Platform a správy zařízení. Poté přejdete na konfiguraci Microsoft 365 s primárním zaměřením na konfiguraci připojení klienta Office. Nakonec prozkoumáte, jak spravovat uživatelsky řízené klientské instalace nasazení Microsoft 365 Apps pro podniky (dříve Office 365 ProPlus).

Tuto část zakončíte tím, že se naučíte konfigurovat Office Telemetry a Workplace Analytics. Kurz končí hloubkovým prozkoumáním synchronizace identit Microsoft 365 se zaměřením na Azure Active Directory Connect. Dozvíte se, jak plánovat a implementovat Azure AD Connect, jak spravovat synchronizované identity a jak implementovat správu hesel v Microsoft 365 pomocí vícefaktorového ověřování a samoobslužné správy hesel. Tato část končí komplexním pohledem na implementaci aplikace a externího přístupu.

Dozvíte se, jak přidávat a spravovat aplikace v Azure Active Directory, včetně toho, jak konfigurovat aplikace pro více tenantů. Poté prozkoumáte, jak nakonfigurovat proxy aplikace Azure AD, včetně toho, jak nainstalovat a zaregistrovat konektor a jak publikovat místní aplikaci pro vzdálený přístup. Nakonec prozkoumáte, jak navrhovat a spravovat řešení pro externí přístup. To zahrnuje pokyny k licencování pro B2B spolupráci Azure AD, vytvoření spolupracujícího uživatele a řešení problémů s B2B spoluprací.

MS-100T00: Microsoft 365 Identity and Services

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
41 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a sedm ? Součet zapište číslicemi.