Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Business Brunch ® Zpětná vazba

Kurzem Vás provede PhDr. František Hroník

Ředitel společnosti Motiv P a odborný garant kvality jejích rozvojových a poradenských programů. Zkušený psycholog, lektor a kouč. Autor odborných…

Základní info

Business Brunch® je inspirativní vzdělávací akce, kterou navštěvují pracovníci, manažeři, personalisté a ředitelé z různých organizací. Stěžejním bodem programu je vystoupení řečníka, který hovoří o důležitých, ale zároveň aktuálních tématech. V neposlední řadě je součástí každého setkání také virtuální kurz, tištěná příručka a videa. 

Nejen pochvala dokáže motivovat k lepšímu výkonu. Pomoci může také dobře míněná konstruktivní kritika, ze které si druhá strana odnese podněty umožňující její vlastní růst. Zakladatel kybernetiky Norbert Wiener, kdysi prohlásil - “Jak mám vědět, co jsem řekl, dokud jsem neslyšel odpověď?” Tato myšlenka je myšlenkou zpětné vazby, která představuje nejdůležitější součást aktivní komunikace. Nedíváme se ale jen zpět, ale také dopředu a podle pohyblivých cílů korigujeme své chování. Zaměříme se také na praktickou aplikaci, budeme si říkat jaké jsou naše možnosti a věnovat se budeme i cílům, které pojmeme jinak. To vše bude tématem pro letošní první Business Brunche ®.

Business Brunch ® Zpětná vazba

Vybraný termín:

21.3.2023  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu
09:00 – 12:00 hod.

Cena
2 490 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a tři ? Součet zapište číslicemi.