Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Professional Scrum Master II™

Základní info

Professional Scrum Master II™ (PSM II) je 2denní* pokročilý kurz Scrum Master navržený tak, aby podporoval Scrum Mastery v jejich profesionálním rozvoji. Kurz PSM II je určen pro Scrum Mastery s alespoň roční praxí, kteří chtějí rozšířit své znalosti a schopnosti jako Scrum Master. Součástí kurzu je také bezplatný pokus o celosvětově uznávanou certifikační zkoušku Professional Scrum Master II (PSM II).

Na rozdíl od kurzu Professional Scrum Master (PSM), který se zaměřuje na to, jak používat Scrum, rámec Scrum a roli Scrum Master, PSM II je pokročilý kurz, který pomáhá účastníkům porozumět postojům, které charakterizují efektivního Scrum Mastera a zároveň se ponořit do hloubky, jak slouží vývojářům, vlastníkům produktu a organizaci. Kurz pak učí účastníky o souvisejících postupech a dovednostech, které jim umožní vést správné typy konverzací a jak je použít, aby se stali lepšími Scrum Mastery.

Během 2 dnů* se účastníci seznámí s oblastmi důležitými pro růst jako úspěšný Scrum Master, například jak principy a hodnoty Scrum pomáhají Scrum Mastery vést při rozhodování, která dělají, a jak může Scrum Master pomoci změnit prostředí Scrum týmů, vytváří prostředí pro prosperitu agility. Role Scrum Master je složitá a často musí být Scrum Master schopen uplatňovat různé postoje, aby byl efektivní, jako například:

  • Scrum Master jako učitel
  • Scrum Master jako kouč a mentor
  • Scrum Master jako facilitátor
  • Scrum Master jako agent změny

Jako Scrum Master, schopnost identifikovat a efektivně aplikovat, který postoj by vašemu týmu nejvíce prospěl v závislosti na situaci nebo okolnostech, se může ukázat jako klíč k úspěchu vašeho týmu.

Pokud je tento kurz nabízen prezenčně, obvykle probíhá dva po sobě jdoucí dny. Pokud je kurz nabízen virtuálně, může být rozdělen do více kratších dnů.

Professional Scrum Master II™

Vybraný termín:

12.7.2023 –  14.7.2023  ONLINE

Cena
28 000 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a deset ? Součet zapište číslicemi.