Využití potenciálu ESG v rámci minimalizace rizik a optimalizace příležitostí v rámci úspěšného řízení firmy a dlouhodobé tvorby hodnoty

Ing. Natálie Badie, MIM

Kurzem Vás provede Ing. Natálie Badie, MIM

Ing. Ivan Balogh, MIM

Kurzem Vás provede Ing. Ivan Balogh, MIM

doc. Ing. Ladislav Tyll, MBA, Ph.D.

Kurzem Vás provede doc. Ing. Ladislav Tyll, MBA, Ph.D.

Základní info

Modul ESG rizika a příležitosti se zaměřuje na dopad rizikových oblastí v rámci ESG na podniky a zúčastněné strany. Účastníci se seznámí s různými riziky spojenými s ESG, kterým podniky čelí, včetně rizik souvisejících s udržitelností životního prostředí, sociální odpovědností a správou a řízením firem. To zahrnuje analýzu činnosti podniku, posouzení potenciálních dopadů otázek ESG a vypracování strategií pro zmírnění rizik. Kromě poznatků o rizicích ESG se účastníci také dozvědí, jak využít příležitosti které ESG přináší za účelem zlepšení konkurenceschopnosti, odolnosti a pověsti svého podniku. Kurz se bude zabývat osvědčenými postupy pro využití příležitostí ESG a poskytne účastníkům praktické poznatky a návody, jak tyto postupy využít ve vlastním podnikání.


Co mi kurz přinese?

Kurz poskytne komplexní vhled na dopady rizikových oblastí v rámci ESG na podniky a zúčastněné strany a naučí Vás, jak využívat příležitosti v oblasti ESG pro Vaši firmu.


Komu je kurz určený?

Manažerům v rozhodovacích funkcích, kteří si chtějí celou problematiku ESG přiblížit, ale i řadovým zaměstnancům na které bude mít ESG dopad.  


Program kurzu

  • Pochopit dopad rizikových oblastí v rámci ESG na podniky a zúčastněné strany
  • Posoudit a vyhodnotit ESG rizika pro konkrétní podnik
  • Naučit se využívat příležitosti v oblasti ESG pro konkrétní podnik
  • V rámci interaktivního workshopu budou účastníci pracovat na případové studii 

 

Využití potenciálu ESG v rámci minimalizace rizik a optimalizace příležitostí v rámci úspěšného řízení firmy a dlouhodobé tvorby hodnoty

Vybraný termín:

 Praha

Cena
4 999 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a šest ? Součet zapište číslicemi.