Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Bez bolesti není růstu

Základní info

Klíčovým řečníkem konference bude egyptolog a archeolog, profesor Miroslav Bárta. Dále vystoupí Hlavní ekonom České spořitelny David Navrátil, který si posvítí na prosperitu české společnosti. O transformaci organizace a agilm řízení v Komerční bance bude hovořit ředitelka KB Jitka Haubová.

Podívejme se společně na principy leadershipu a udržitelného růstu, a to z perspektivy zkoumání dávných civilizací, skutečných příběhů velkých i středních firem i z pohledu vrcholového sportu.

Má-li být vzestup udržitelný, podléhá určitým pravidlům. Prof. Miroslav Bárta je na základě studia a srovnávání civilizací přehledně shrnul a poukázal na dopady jejich vědomého i nevědomého porušování.

Tyto zákonitosti jsou aplikovatelné i na fungování organizací. Naším záměrem je poukázat na principy udržitelného růstu, roli a chování lídrů a elit, význam široce sladěné vize, nutnosti adaptace na změny a další faktory, které jsou zásadní pro dlouhodobé fungování firem. To vše v příkladech reálných organizací a jejich lídrů.

 

  • Klíčovým řečníkem konference bude egyptolog a archeolog, profesor Miroslav Bárta.
  • Hlavní ekonom České spořitelny David Navrátil si posvítí na prosperitu české společnosti.
  • O transformaci organizace a agilm řízení v Komerční bance bude hovořit ředitelka KB Jitka Haubová.
  • Ředitel společnosti Mondi Štětí Roman Senecký a ředitelka firmy Abydos Olga Kupec se s Vámi podělí o zkušenosti, jak se jim daří rozvíjet své organizace a nakolik je jejich úspěch propojen s růstem lidí.
  • Bez bolesti není růstu a ve sportu to platí obzvlášť. Své o tom vědí paralympionik Arnošt Petráček a mentální kouč a stratég Radek Šefčík.
  • Odkryjeme také zákulisí FranklinCovey a přiblížíme Vám proměnu společnosti včetně klíčových a bolestivých momentů ve vlastním směřování.

Zveme Vás k diskusnímu panelu, do tematických workshopů a ke vzájemným sdílením. Po intenzivním dni se můžete těšit na podvečerní chill out a přípitek u příležitosti 20. výročí působení FranklinCovey v České republice a na Slovensku.

Konferenci pořádají společnosti FranklinCovey a Leadership Synergy Community.

Bližší informace k programu naleznete na webu bezbolestinenirustu.cz.

Konferenci doporučujeme lídrům firem.

Termín konání: 20. dubna 2023

Místo konání: Praha, inspirativní prostor Spojka events

 Dress code smart casual

 

Bez bolesti není růstu

Vybraný termín:

20.4.2023  Praha

Cena
7 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a tři ? Součet zapište číslicemi.