Logistické a finanční služby

zkouška odborné způsobilosti

Základní info

Absolventi jsou kvalifikovaní středoškolští pracovníci, kteří zajišťují chod obchodní přepážky na poště, v pojišťovně nebo bance. Taktéž mohou odpovídat za přepravu zboží v přepravních společnostech a poštách. Uplatní se na poštách, bankách, pojišťovnách a přepravních společnostech. K tomuto oboru je možné si dokončit maturitní zkoušku a získat tak plnohodnotné středoškolské vzdělání. Toto vzdělání lze zvládnout během jednoho roku.

Postrádáte maturitu nebo výuční list? Nabízíme vám dokončení vašeho vzdělání ONLINE a to díky zákonu o profesní kvalifikaci č. 179/2006 Sb. Tento zákon umožnuje dokončení  profesní kvalifikace s možností přímého složení maturitní nebo učňovské zkoušky. Zajistíme  pro vás učební osnovy a ukázkový testovací materiál, přezkoušíme vás a na základě akreditace od MPO obdržíte vše potřebné k závěrečné zkoušce. Mimo zkoušek probíhá vše ONLINE a na základě konzultací s našimi lektory.

Jak mohu začít?

Nejprve si vyberte studijní obor, který chcete studovat. V současné době je možné studovat Logistiku nebo obor elektrikáře. Po výběru oboru je nutné přihlásit se ke studiu vyplněním přihlášky. Po dokončení online studia stačí absolvovat profesní a závěrečnou zkoušku. V případě dotazů nás můžete kdykoliv kontaktovat.

Logistické a finanční služby

rekvalifikace - podle zvláštních právních předpisů
Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
39 000 Kč + 0% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a deset ? Součet zapište číslicemi.