UML Foundation & Practitioner

Základní info

Certifikační zkouška UML 2 Foundation (předpoklad pro zkoušky UML 2 Intermediate a Advanced) ověřuje znalosti účastníků o podmnožině nejpoužívanějších typů behaviorálních a strukturálních diagramů UML a prvků a atributů UML potřebných k návrhu a implementaci skutečných a praktických systémů pro každodenní použití. Účastník je také dozví, proč určité domény používají softwarové modelování a jaké výhody z toho plynou. Tato úroveň certifikace UML 2 je určena k certifikaci odborníků, jejichž hloubka znalostí a dovedností UML podporuje vytváření a interpretaci modelů.
Díky certifikaci UML 2 Foundation je uživatel dobře vybaven k interpretaci diagramů UML, zatímco tvůrce modelu je připraven pracovat v týmu. Tento kurz vám umožní získat klíčové znalosti a dovednosti, které jsou nezbytné pro získání mezinárodně uznávaného certifikátu UML® OCUP2 Foundation. Cílem kurzu je připravit účastníky na počítačovou zkoušku. Účastníkům je vysvětlena požadovaná notace UML® a související konstrukce z metamodelu UML®.

Kurz taky umožňuje získat klíčové znalosti a dovednosti nezbytné pro získání mezinárodně uznávaného certifikátu UML® OCUP2 Intermediate organizace OMG. Cílem kurzu je připravit účastníky na složení počítačové zkoušky dle sylabu vydaného organizací OMG. Účastníkům je vyložena požadovaná notace jazyka UML® a související konstrukty z metamodelu UML®.

UML Foundation & Practitioner

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
37 980 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a pět ? Součet zapište číslicemi.