ISO 9001 Internal / Lead Auditor

Ing. Jan Cuřín

Kurzem Vás provede Ing. Jan Cuřín

Poradce s mezinárodním přesahem v oblasti implementace a optimalizace systému řízení informační a ISMS. Lead auditor a trenér ISMS.

Základní info

Získejte u certifikačního orgánu TAYLLORCOX znalosti a dovednosti potřebné pro plánování a realizaci interních a certifikačních auditů.

Plně akreditovaný kurz navazuje na program ISO 9001 Certified Manager. Tímto školením tak splníte povinnost 5 denního akreditovaného školení, přímo pod záštitou mezinárodního certifikačního orgánu TAYLLORCOX. Absolventi budou připraveni na roli jak:

  • Six Sigma Manažera
  • Interního Auditora ISO 9001
  • ISO 9001 Lead Auditora (QMS)
Ukážeme vám, jak dosáhnout kvalitativních cílů u klientů, nebo dodavatelů. Prostřednictvím řady workshopů a "role based" simulací jsou kandidáti na kurzu vystaveni celé řadě situací, které jim pomáhají lépe a především prakticky vstřebat nově získané vědomosti.

Zároveň si je ihned můžete procvičit na živých příkladech. Od přípravy, plánování, zahájení auditu, až po závěrečnou zprávu auditora. Mezi jednotlivými koly získáte zpětnou vazbu od akreditovaného trenéra a ISO 9001 Lead Auditora.

  • Osvojíte principy auditu systému řízení kvality (QMS)
  • Osvojíte si techniky pro realizaci interních i certifikačních auditů
  • Budete skvěle připraveni na roli Interního, nebo Lead Auditora ISO 9001

ISO 9001 Internal / Lead Auditor

Vybraný termín:

 Praha

Cena
1 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a jedna ? Součet zapište číslicemi.