Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

DPH u společnosti (sdružení) od 1. 1. 2019

kurz

Základní info

Od začátku roku 2019 jsou platná nová pravidla DPH pro plátce podnikající na základě smlouvy o společnosti účinná pro všechny společnosti. Obsah videosemináře:
Od začátku roku jsou platná nová pravidla DPH pro plátce podnikající na základě smlouvy o společnosti účinná pro všechny společnosti. Jaké to má dopady na společníky, probereme v tomto on-line semináři. Zatímco před novelou podával přiznání a vedl evidenci pouze určený společník, po novele každý společník vede evidenci, podává přiznání i hlášení sám za sebe. Rovněž se může změnit dosavadní praxe při vystavování daňových dokladů.Od začátku roku 2019 jsou platná nová pravidla DPH pro plátce podnikající na základě smlouvy o společnosti účinná pro všechny společnosti. Obsah videosemináře:
Od začátku roku jsou platná nová pravidla DPH pro plátce podnikající na základě smlouvy o společnosti účinná pro všechny společnosti. Jaké to má dopady na společníky, probereme v tomto on-line semináři. Zatímco před novelou podával přiznání a vedl evidenci pouze určený společník, po novele každý společník vede evidenci, podává přiznání i hlášení sám za sebe. Rovněž se může změnit dosavadní praxe při vystavování daňových dokladů.

DPH u společnosti (sdružení) od 1. 1. 2019

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
490 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.