Applying Professional Scrum™

Základní info

Applying Professional Scrum™ (APS) je praktický kurz založený na aktivitách, ve kterých účastníci zjistí, jak Professional Scrum a rámec Scrum zlepšují jejich schopnost přinášet hodnotu ve srovnání s tradičními metodami. Scrum poskytuje lepší způsob práce, který zdůrazňuje použití experimentování, postupné poskytování zákaznické hodnoty, časté zpětné vazby a podporu silné týmové dynamiky.

Kurz poskytuje účastníkům aktivní učební prostředí, kde se mohou zapojit do diskuse, týmových cvičení a získat individuální zpětnou vazbu. Během kurzu studenti pracují ve Scrum týmech, aby se naučili Scrum při jeho používání.
V tomto dvoudenním kurzu* se účastníci naučí používat Professional Scrum. Zažijí nové, agilní způsoby práce, které týmům umožňují přinášet vyšší hodnotu, uspokojovat zainteresované strany a lépe spolupracovat. Účastníci spolupracují jako tým na řešení složitých problémů, čelí podobným výzvám, kterým čelí v reálném světě, a učí se, jak používat Scrum k jejich řešení. Kurz umožňuje účastníkům vidět praktickou aplikaci Scrumu a pochopit hodnotu agilního myšlení.

Během kurzu se odhalují běžné chyby a nedorozumění, se kterými se často setkáváme při používání Scrumu, což umožňuje účastníkům rozvíjet povědomí o souvisejících chybách a jak je napravit. Účastníci se nejen učí Scrum; učí se, jak ho dobře používat.

Applying Professional Scrum™

Vybraný termín:

19.8.2024 –  21.8.2024  ONLINE

Cena
29 155 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.