Konfigurácia ASA firewall

Základní info

Cíle kurzu

Jedná se o základní kurz konfigurace Cisco ASA firewallů. Tento pětidenní kurz připraví síťové bezpečnostní inženýry pro základní dovednosti a znalosti potřebné pro konfiguraci Cisco ASA firewallů. Administrátor firewallu se naučí spravovat a konfigurovat samotný firewall od základních funkcionalit po zprovoznění VPN funkcionalit. Součástí kurzu jsou praktická cvičení na jednotlivé oblasti. Kurz se zaměřuje pouze na funkcionality Cisco stavových firewallů a neobsahuje konfigurace a správu Cisco Next Generation firewall (Firepower Threat Defence).Vážení zákazníci, pokud se budete chtít kurzu zúčastnit ONLINE formou. Prosíme, při registraci nám uveďte do poznámky ,,online registrace´´.

Obsah kurzu

- Seznámení se s Cisco ASA firewallem- Představení HW řad Cisco firewallů- Základní konfigurace Cisco ASA firewallu- Konfigurace bezpečnostních politik (ACL - firewall pravidla)- Konfigurace překladových pravidel (NAT)- Seznámení s kryptografickými koncepty a VPN technologiemi- Konfigurace site-to-site VPN na ASA- Konfigurace Remote Access VPN na Cisco ASA- Konfigurace vysoké dostupnosti (high availability)- Seznámení s transparentním a multi-kontext firewallem

Předpoklady

- Znalosti v oblasti sítí a protokolu TCP/IP, IPv4 adresace. Znalost ovládání PC, Internetu, MS Windows.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Konfigurácia ASA firewall

Vybraný termín:

13.5.2024 –  17.5.2024  Bratislava 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
2 050 Euro + 20% DPH

Termíny kurzu

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a deset ? Součet zapište číslicemi.