Kurz Manual Tester

Základní info

Popis kurzu

Během kurzu se seznámíš s metodikami a nástroji pro testování softwaru, které ověřují, zda software funguje v souladu se zadáním nebo požadavky od klienta. V rámci kurzu budeš realizovat testovací projekt na reálné aplikaci s využitím metodiky Scrum a také se připravíš na mezinárodní zkoušku ISTQB.

Cíle kurzu

Tento kurz je nejrychlejším způsobem, jak vstoupit do IT. Za několik týdnů se staneš testerem/kou softwaru a můžeš si začít hledat práci. V rámci kurzu se připravíš na mezinárodní zkoušku ISTQB uznávanou zaměstnavateli po celém světě.

Určeno pro

Práce testera spočívá ve vyhledávání chyb v softwaru. Budeš potřebovat vlastnosti, jako je trpělivost, pečlivost, zvídavost, ale také otevřenost a schopnost vcítit se do uživatele, který web či aplikaci bude používat.

Obsah kurzu

  • Prework: Nejprve se naučíš základy
    Připravíš se na hlavní část kurzu. Naučíš se požadavky na zkoušku ISTQB a všechna důležitá cizí slova, která testeři používají. Osvojíš si také základy práce s databázemi. V průběhu této fáze máš k dispozici mentora, který ti pomůže kdykoliv budeš potřebovat.
  • Blok 1: Vstup do světa testování
    První část kurzu je věnována otázkám nezbytným pro pochopení principů testování softwaru. Probereme konkrétní techniky manuálního testování a způsob řízení testů.
  • Blok 2: Otestuj svou první aplikaci
    Otestuj svou první aplikaci V této části kurzu si zažiješ plnohodnotný SCRUM sprint a otestuješ skutečnou aplikaci. Uvidíš, jaké to je pracovat ve skutečném týmu testerů.
  • Zkouška: Staneš se certifikovaným testerem
    V této části kurzu se můžeš stát certifikovaným manuálním testerem ISTQB. Nejenže se připravíš na nejpopulárnější testerskou certifikaci, ale po studiu můžeš i složit oficiální zkoušku ISTQB. Mezinárodně uznávaná certifikace ti pomůže u pracovního pohovoru.

Předpoklady

Nutnost základní znalosti anglického jazyka

Studijní materiály

Learning Management System

Metody výuky

Distanční, online

Návaznosti

Kurz automatizace testování: Udělej další krok ve své kariéře. Pokud se rozhodneš absolvovat kurz manuálního testování, můžeš si jej ihned zakoupit v balíčku s kurzem automatizovaného testování. Ušetříš a zvýšíš ještě více své šance na trhu práce.

Kurz Manual Tester

Vybraný termín:

29.4.2024 –  31.5.2024  ONLINE

Cena
49 000 Kč + 0% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a devět ? Součet zapište číslicemi.