Copywriting (CZ)

Základní info

Popis kurzu

Toto školení nabídne účastníkům komplexní pohled na tvorbu obsahu pro web, včetně praktických dovedností a nástrojů, které mohou okamžitě aplikovat ve své práci.

Cíle kurzu

Naučte se, jak psát texty, které návštěvníky na váš web nejen přivedou, ale následně je i přesvědčí.

Určeno pro

Školení je určeno pro ty, kteří se chtějí naučit překonat psací blokádu a efektivně začít psát. Patří sem jak začínající copywriteři, kteří se potřebují seznámit se základy psaní obsahu pro web a optimalizací pro vyhledávače (SEO), tak i ti, kteří chtějí zdokonalit své schopnosti v oblasti UX (uživatelské zkušenosti) a copywritingu. Školení je také vhodné pro ty, kteří hledají praktické nástroje a strategie, jak rychleji a efektivněji tvořit obsah, včetně využití AI nástrojů.

Obsah kurzu

Jak překonat bariéru bílého papíru a blikajícího kurzoru aneb jak rychle začít psát:
  • Techniky a strategie pro překonání psací blokády a zahájení psaní. Praktické cvičení na zahájení psaní a překonání mentálních překážek. Web copywriting – co si pohlídat, základy SEO, jak probíhá spolupráce copywritera a SEO specialisty:
  • Principy efektivního web copywritingu. Základy SEO a jak je začlenit do psaní obsahu.Optimální spolupráce mezi copywriterem a SEO specialistou a řešení běžných konfliktů.
UX a copywriting:
  • Význam spojení uživatelského zážitku (UX) a copywritingu pro efektivní komunikaci na webu. Strategie pro psaní obsahu s ohledem na uživatelskou přívětivost a souvislost s UX designem.
Návody a tipy na AI nástroje, které nám skutečně pomohou rychleji/efektivněji tvořit obsah:
  • Představení a praktické ukázky AI nástrojů pro tvorbu obsahu. Jak využít AI nástroje k urychlení a zefektivnění psaní obsahu bez ztráty kvality.

Copywriting (CZ)

Vybraný termín:

 Praha

Cena
8 000 Kč + 21% DPH

Termíny kurzu

Praha
Tento termín

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a sedm ? Součet zapište číslicemi.