Poskytování informací o potravinách

Kurzem Vás provede doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

Základní info

Obsah semináře:
* evropská legislativa a spotřebitel
* povinnosti provozovatelů potravinářských podniků při poskytování informací o potravinách
* označování potravin:
* význam
* obecné zásady poskytování informací o potravinách
* uvádění spotřebitele v omyl, falšování
* povinné údaje – způsob uvádění údajů
* změny plynoucí z nového Nařízení 1169/2011/EU – uvádění do praxe
* nově akcentované požadavky plynoucí z Nařízení 1169/2011/EU – čitelnost, dostupnost, alergeny, uvádění výživové hodnoty
* dobrovolné poskytování informací
* značky kvality
* vztah k ostatním právním předpisům (zejména národní legislativě)
Seminář určen pro:

provozovatele potravinářských podniků, majitele malých potravinářských podniků, pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků na výrobu potravin.

Poskytování informací o potravinách

Vybraný termín:

30.4.2024  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Termíny kurzu

Praha
Tento termín

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a tři ? Součet zapište číslicemi.