Konference Digitalizace účetnictví a HR 2024

kurz

Základní info

Digitalizace účetnictví

Připravte se na nejlepší událost v oblasti digitální transformace účetnictví!

Připojte se k nám na konferenci Digitalizace účetnictví 2024, kde vás seznámíme s novinkami a praktickými příklady přímo z podnikatelského prostředí.

Zajímá vás regulace a využití umělé inteligence? Toužíte po nových přístupech v účetnictví a chcete vědět o změnách v účetních pravidlech? Naše konference má pro vás připravené ty nejlepší příspěvky a navíc interaktivní diskusi s odborníky.

Nenechte si ujít tuto příležitost objevit, jak může digitalizace zásadně proměnit vaše podnikání. Přidejte se k nám na Digitalizaci účetnictví 2024 a dejte svému podnikání nový směr!

Digitalizace HR

Digitalizace a využití umělé inteligence v personálním řízení – jde o hrozbu, nebo příležitost? Povedou technologie k zefektivnění pracovních procesů a umožní personalistům a manažerům získat více času na osobní setkávání se zaměstnanci a řešení zásadních otázek? Anebo jejich využívání povede ke ztrátě osobního přístupu, omezení vzájemných kontaktů a k narušení firemní kultury?

Odpovědi nabídne další ročník konference Digitalizace pracovněprávní agendy. Představíme Vám aktuální trendy a seznámíme s nejnovějšími technologickými nástroji, jejichž využití může zefektivnit personální procesy ve Vaší firmě. Přiblížíme, jakým způsobem podpoří digitalizaci novela zákoníku práce.

Přijďte si vyslechnout zajímavé přednášky, inspirovat se příklady firem, které jsou ve využití technologií o krok napřed, a seznámit se s technologickými novinkami. Můžete sdílet své zkušenosti, získat odpovědi na Vaše otázky a navázat cenné kontakty s odborníky na AI a digitalizaci.

Konference Digitalizace účetnictví a HR 2024

Vybraný termín:

16.10.2024  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Termíny kurzu

Praha
Tento termín

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.