Finance a účetnictví

kurz

Základní info

Kvantitativní metody

Úvodní seminář poskytne přehled kvantitativních metod potřebných pro to, aby bylo možno sledovat semináře o financích. Účastníci budou uvedeni do účetních výkazů a matematických znalostí nutných pro porozumění takovým pojmům jako je časová hodnota peněz (opční obchody). Pozornost bude věnována i významu statistiky.

Vyučující lektor: zajišťuje IMPS a.s., 10 vyučujících hodin

 

 

Manažerské řízení

Tento kurs je navržen tak, aby poskytl studentům analytické nástroje a techniky využívané ve finančním účetnictví a používané ve složitých obchodních operacích. Analyzované případy se soustřeďují na finanční řízení s důrazem na kapitálové rozpočtování, financování, správa majetku, finanční analýzy a kapitálová hodnota.

Vyučující lektor: ISG Paříž, 20 vyučujících hodin

 

 

Firemní finance

Tento kurs popisuje teorii a praxi financí. V průběhu kursu se používá ověřená finanční teorie k řešení praktických každodenních problémů, kterým manažeři čelí, a to nejen finanční manažeři, ale i manažeři na dalších funkcích ve firmě. Kurs se soustřeďuje na ukázaní způsobů, jak provádět finanční rozhodnutí, se kterými dnešní firmy přicházejí do styku. Dobrá finanční teorie nám pomáhá porozumět tomu, jak funguje obchod.

Vyučující lektor: zajišťuje IMPS a.s. , 20 vyučujících hodin

 

 

Analýza účetních výkazů

Kurs je úvodem k terminologii, pojmům, řešení problémů a technik v účetnictví a financích. Důležité oblasti, o kterých se bude diskutovat, zahrnují porozumění účetním výkazům, základní analýze účetních výkazů, rozpočtování, řízení provozního kapitálu, kapitálové rozpočtování, dlouhodobé úvěry a financování na základě akcií.

Vyučující lektor: zajišťuje IMPS a.s., 10 vyučujících hodin

 

 

Mezinárodní finance

Záměrem tohoto kursu je seznámit studenty s teorií, problémy a praktikami vyskytujícími se v mezinárodním finančním řízení. Kurs bude pojednávat o silách, které pomáhají určit směnné kursy měn a jak předpovídat a zvládat kursové riziko. Kurs se bude také zabývat financováním mezinárodního obchodu a rolí bankovnictví v mezinárodním obchodu. Výukové metody budou zahrnovat přednášky, problémy a presentace prováděné skupinami.

Vyučující lektor: ISG Paříž , 20 vyučujících hodin

 

 

Finanční trhy a řízení portfolia

Cílem tohoto kursu je stavět na znalostech studentů o financích a použít je ve světě mezinárodních obligací. Kurs se soustředí na pojmy nezbytné pro porozumění finančním trhům, tj. na všechny typy finančních produktů a analytické postupy a metody používané správci fondů, jakož i na analytické postupy a metody používané soukromými investory. Výukové metody zahrnují přednášky, předvádění a simulace.

Vyučující lektor: zajišťuje IMPS a.s., 20 vyučujících hodin

Finance a účetnictví

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.