Intenzivní kurzy v zahraničí

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    118834

Popis jazykového kurzu na míru Intenzivní kurzy v zahraničí

Panorama ILA spolupracuje s jazykovými školami ve Velké Británii s širokou nabídkou jazykových a obchodních intenzivních kurzů v přátelském a profesionálním prostředí . V rámci kurzů je zajištěna i strava, ubytování a řada mimostudijních aktivit .

Každoročně zařizuje Panorama ILA pro řadu svých studentů ve věku od 18 do 65 let (horní věková hranice je pouze orientační) zahraniční jazykové a obchodní kurzy. Mohou se jich účastnit jednotlivci i malé skupiny.

Vedle vysoce profesionální a praktické výuky nabízí naše partnerské školy přátelský přístup, interaktivní metodologii, a především možnost používat angličtinu v praktickém životě. Kromě toho mají studenti k dispozici i řadu sportovních zařízení a krásné okolí.

Kurzy se konají po celý rok. Minimální délka pobytu je dva týdny. Začínají vždy v pondělí, a tak studenti obvykle přijíždějí v neděli večer.

Student se může podle vlastního přání ubytovat v hostitelských rodinách spolupracujících s příslušnou školou nebo v hotelu. Vřele však doporučujeme pobyt v rodinách, neboť je to nejen cenově výhodné, se stravou (polopenze, plná penze), ale především se jedná o skvělou příležitost k procvičení angličtiny.