Obchodní angličtina - specializovaná i MODULOVÁ VÝUKA

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    223249

Popis jazykového kurzu na míru Obchodní angličtina - specializovaná i MODULOVÁ VÝUKA

Kurzy angličtiny jsou určeny pro náročnou firemní klientelu.

Obsah kurzu se volí na základě analýzy potřeb a jazykového auditu, jímž se určí výchozí úroveň. Následný syllabus je pak vybrán s ohledem na časové možnosti posluchačů a stanoveného cíle. Cíl lze definovat dle Společného evropského referenčního rámce.

  • Každý studijní program je monitorován v jeho průběhu hlavním metodikem a jazykové kompetence jsou adekvatně testovány.
  • V případě zájmu  jsou posluchači vedeni ke složení mezinárodních certifikátů např. EBC (English for Business Communication), SEBT (Spolen English Test for Business, EOS (Business for Office Skills) - pořádáme coby akreditované centrum britské instituce City&Guilds, anebo ke zkouškám Cambridge ESOL (řady BEC) či ILEC

Dále nabízíme kurzy:

  • Specializované angličtiny: ESP - jednodenní kurzy ODBORNÉHO JAZYKA reflektují potřeby dnešní doby, kdy je pro úspěch jednotlivce i společnosti nutno zvládat nejenom společenskou a firemní komunikaci, ale i porozumět např. právnickým textům, ač nejste právník/právnička, či reagovat písemně tak, abyste dosáhli cíle adekvátními jazykovými prostředky: Social Communication and Networking Skills'Analytical & Persuasive Writing' ;Communication Skills for HR Officers; English for Contracts; Legal English for Non-lawyers; Banking Englishvhodné zejména pro vytížené pracovníky, kteří  dosahují úrovně cca B2 v obecné angličtině, ale potřebují si zdokonalit a obohatit svůj odborný projev a mohou si rezervovat JEDEN den na angličtinu.
    • každý modul obsahuje stěžejní, pečlivě vybraná témata, avšak na základě analýzy potřeb s každým jednotlivým posluchačem budou upravena tak, aby výtěžnost byla maximální
    • výukové materiály jsou obsaženy v ceně kurzu,