Albánština

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    2443682

Popis jazykového kurzu na míru Albánština

Nabízíme Vám nově výuku dalšího jazyka - albánštiny. V únoru 2015 je v naší jazykové škole dalším semestrem (rozvrhy kurzů jsou níže) zahájována výuka v kurzech pro začátečníky.

Výuka albánštiny v kurzech

Nabízíme Vám její výuku v pravidelných pololetních semestrech. Výuka je nejčastěji 1x týdně 90 minut v malých kroužcích. Budete tak stále zapojeni do výuky a nové znalosti si hned budete moci ověřovat a upevňovat častými gramatickými cvičeními a procvičováním konverzačních témat s lektorkou i spolužáky.

Přečtěte si podrobnější informace o SKUPINOVÝCH KURZECH a jejich ROZVRH KURZŮ na daný semestr.

Samozřejmě můžete studovat i individuálně - pokud nemůžete z jakýchkoliv důvodů docházet do pravidelných kurzů a nebo pokud tuto výuku upřednostňujete. Přečtěte si více o tom, jak jeINDIVIDUÁLNÍ VÝUKA organizována. 
Můžete se také přihlásit s Vašimi přáteli nebo kolegy jako UZAVŘENÝ KROUŽEK a začít studovat kdykoliv podle Vašich možností. 
V případě zájmu můžete hned poslat přihlášku, nebo nám zavolejte.

Lektorka

Česká lektorka absolventka FF UF v Praze se stážemi na univerzitě v Prištině a Tiraně.

Učebnice

Pro začátečníky se používá český materiál, který si lektorka sama připravila.

Online výuka albánštiny

Jestliže nemůžete navštěvovat kurzy albánštiny v Praze, zvolte studium online. Internetový online kurz tohoto jazyka můžete zahájit nejen kdykoliv, ale dokonce odkudkoliv z naší republiky i ze zahraničí. Tato forma výuky je podmíněna pouze funkčním počítačem s volně dostupnými programy, mikrofonem, reproduktory a trvalým připojením k internetu. Zapojit si můžete i webovou kameru, abyste lépe poznali lektorku a pomůže Vám při především při fonetice. Přečtěte si více o tom, jak probíháONLINE VÝUKA.

Albánštinou se domluvíte v:

Albánii, Kosovu, příhraničních oblastech Makedonie, Řecka, národnostní menšině v Srbsku a často také na jihu Itálie. Celkem je to jazyk téměř 6 milionů lidí.