výuka angličtiny lektor dochází

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    379796

Popis jazykového kurzu na míru výuka angličtiny lektor dochází

Systém lektor dochází je evolucí našeho systému výuky.Tak jak specifické jsou okolnosti vzniku Vaší potřeby jazykově se vzdělávat, tak specifická, tak konkrétní je výuka, kterou bychom Vám rádi poskytli.

Na základě Vašeho zadání zvolíme nejvhodnější metodiku a postupy a navrhneme první reálné cíle, odpovídající intenzitě kurzu a času, který mu můžete věnovat. Doporučíme nejvhodnější učební materiály (v souvislosti s Vaším profesním zaměřením) a poskytneme lektory, kteří Vás nezklamou !

V rámci dosažení pokroku, který jste stanovili, je naší prioritou přátelská, komorní atmosféra a individuální, maximálně pružný přístup k Vašim požadavkům.

Jak začátečníkům tak mírně či velmi pokročilým zájemcům o výuku jsme k dispozici sedm dní v týdnu, po celý rok. Docházíme k individuální výuce i k výuce skupinové. Skupina může sdružit studenty podobné pokročilosti a záměrů, její vznik je ovšem ve Vašich rukách, stejně jako zajištění vhodných prostor. Ceny za naše služby se odvíjí od velikosti skupiny do které lektor dochází a naleznete je níže, viz Informace o cenách. Výuku vedou zkušení odborní lektoři - tuzemští i rodilí mluvčí - podle pokročilosti skupiny event. podle zadání.