Angličtina pro právníky

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    442250

Popis jazykového kurzu na míru Angličtina pro právníky

Profesionální výuka angličtiny pro právníky

CAE - Cambridge Academy of English
Školní kampus leží v parku ve velmi příjemné residenční části Cambridge. Byl založen v r. 1975. Studenti jsou obvykle ubytováni v hostitelských rodinách v docházkové vzdálenosti od školy.

Samostatný pavilon školy je vyhrazen výuce profesionálů - právníků a business profesionálů. Vládne tu "dospělá" a výkonná atmosféra, ale také pohoda a klid. Studenti jsou starší 25 let, většinou mezi 30 a 50 lety.
Budova je malá a přátelská, pojme maximálně 19 studentů. K dispozici je Vám jazyková minilaboratoř, audio-video knihovna, referenční materiály, internet a e-mail, fotokopírka. Bezpečnostní karta Vám umožní vstup do pavilonu 7 dní v týdnu od 8 do 22 hodin.

Před přijetím vyplníte přihlášku, kde zadáte oblast práva, kterou chcete studovat. Část výuky strávíte ve skupině max. 6 studentů a v druhé části výuky se individuálně s učitelem věnujete oblasti práva, která Vás zajímá. Například právo duševní vlastnictví, pracovní zákon, daňové předpisy, obchodní právo, sjednávání smluv nebo se připravíte na přijetí anglicky mluvícího klienta. Právnickou angličtinu vyučují profesionální právníci.

Volitelný program výuky
- Angličtina pro právníky - kombinace 12,5 + 12,5.
25 vyučovacích hodin (60 minut) týdně. 12,5 hodin absolvujete ve skupině max. 6 studentů a zabýváte se dovednostmi jako je vyjednávání, prezentace a podobně. Dalších 12,5 hodiny je individuálních a věnujete se právní oblasti. Určeno právníkům od úrovně znalostí intermediate.
Cena za týdenní pobyt - od 48 510 Kč zahrnuje: výuku, výukové materiály, večerní program, ubytování a polopenzi.
- Angličtina pro právníky - individuálně
20, 25 nebo 30 hodin výuky týdně pouze právní angličtiny. Vhodné od úrovně začátečník.
Cena za týdenní pobyt - od 52 080 Kč zahrnuje: 20 hodin výuky, výukové materiály, večerní program, ubytování a polopenzi.
- Angličtina pro business profesionály
25, 25 + 5 hodin individuálně nebo 12,5 + 12,5 individuálně
Cena za týdenní pobyt - od 32 970 Kč zahrnuje: 25 hodin výuky, výukové materiály, večerní program, ubytování a polopenzi.

Pro studenty práva a začínající právníky, kteří ještě nemají úzkou specializaci škola připravuje třítýdenní kurzy právní angličtiny. Kurz zahrnuje 21 hodin výuky (60 minut) ve skupince max. 12 studentů a 10 hodin samostudia asistovaného učitelem. Během kurzu se setkáte s praktikujícími britskými právníky a navštívíte právnické instituce v Londýně a v Cambridge. Cena kurzu od 47 586 Kč. Kontaktujte nás prosím pro bližší náplň kurzu a termíny.

Ve škole se můžete také připravit na ILEC - International Legal English Certificate - Cambridge zkoušku právní angličtiny.

Cambridge je město tradiční i moderní. Je domovem jedné z nejvýznamnějších univerzit světa. Studentský život pulsuje po staletí městem - najdete tu mnoho možností zábavy - kulturních, sportovních nebo uměleckých. Jednou z možností je projížďka pramicí po řece Cam. Ze současnosti připomeńme Cambridge Science Park, který si dobyl mezinárodní uznání jako centrum hi-tech výzkumu a vývoje.
Do centra Londýna se dostanete vlakem za 50 minut, takže zvládnete i procházku večerním Londýnem.