Kurzy specializované angličtiny

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    44648

Popis jazykového kurzu na míru Kurzy specializované angličtiny

Tyto kurzy nabízíme především pro studenty, kteří si již základní jazykové znalosti a dovednosti osvojili, neboť specializace na určitou oblast užití jazyka je možná pouze tehdy, pokud jsou zvládnuty jeho základní funkce.

Specializaci nabízíme především v oblasti standardní obchodní angličtiny: Business English. Tento typ kurzu připravuje studenty na praktický obchodní styk probíhající v angličtině a to jak v ústní, tak v písemné formě. K tomuto kurzu používáme především řadu materiálů pro výuku business English z nakladatelství Cambridge University a z nakladatelství LTP Business. Doba trvání a přesná struktura kurzu není pevně stanovena a obě tyto složky by byly určeny na základě domluvy se zákazníkem.

Pokročilejším studentům nabízíme specializaci v oblasti bankovnictví a financí. Pro tento kurz jsou užívány materiály Headway zaměřené na bankovnictví a řada doplňkových ESP materiálů.

Po domluvě nabízíme různé formy specializace, které nepatří mezi standardní nabídku. Omezením jsou zde dostupné učební materiály a nesporná náročnost určitých jazykových oblastí - např. čistě technická či vědecká angličtina.