Firemní kurzy angličtiny

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    485924

Popis jazykového kurzu na míru Firemní kurzy angličtiny

V dnešním růstu všeobecného rozvoje je pro každou firmu, která chce prosperovat i po vstupu do Evropské Unie, nesmírně důležité mít pracovníky ve své firmě, kteří budou schopni dorozumět se nejpoužívanějším jazykem.

Naše nabídka zachycuje velké množství alternativních řešení právě pro Vaší firmu, které jsme podchytili na základě minulých zkušeností s učením a nabídkou v různých firmách.

Doufáme, že si z této široké nabídky vyberete, zvětšíte svůj obchodní potenciál a budete široce prosperovat nejen na našem trhu.

Proč si vybrat právě naši firmu

  • Dojíždění lektora do sídla Vaší společnosti, ušetříte čas Vašich zaměstnanců a náklady na dopravu, což je vhodné i pro pracovně vytížené.
  • Naše pracovní doba se přispůsobuje Vašim časovým požadavkům, což znamená ve Vaší pracovní dobu i mimo ni, naši lektoři učí od 6.00 ráno do 20.00 večer.
  • V jedné skupině je maximálně 10 žáků a tudíž je možno přistupovat individuálněji ke každému z nich.
  • Samozřejmostí jsou úrovňové testy, kdy dijde k rozlišení studentů do skupin dle jejich dosažených znalostí, testy jsou speciálně připraveny pro tyto podnikové kurzy.
  • Po určitém časovém rozsahu, většinou jeden rok, je celkové zhodnocení v podobě závěrečných testů a posudků na jednotlivé žáky.

Ceník firemních kurzů

Na základě domluvy jsme schopni vytvořit splátkový kalendář. Při zaplacení celkové částky máte kurz levněji o 50 Kč na všechny hodiny!

Cena za hodinu je 450 Kč.