Zážitkové kurzy angličtiny

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    634497

Popis jazykového kurzu na míru Zážitkové kurzy angličtiny

Podle vašich individuálních potřeb vám ušijeme kurz angličtiny “na míru”. Nabízíme skupinovou i individuální výuku klasické a obchodní angličtiny všech úrovní. V rámci obchodní angličtiny vás naučíme úspěšně komunikovat v situacích jako je telefonování, obchodní jednání, pracovní porada, prezentace, a pod. Na požádání vás provedeme úskalími efektivní e-mailové komunikace. Pro všechny typy kurzů používáme ty nejmodernější dostupné materiály z produkce Cambridge, Oxford, Longman, Macmillan a dalších “top” vydavatelství.



Máme zkušenosti s úzce specializovanými projekty, a tak vám po zmapování vašich jazykových potřeb připravíme audiovizuální pomůcky pro výuku a úspěšné zapamatování vaší odborné slovní zásoby, a to včetně studiových nahrávek s rodilými mluvčími.



Budete-li si to přát, program kurzu umíme podle vašich požadavků přizpůsobit tak, abyste mohli využít širokou škálu lázeňských procedur. Po skončení výuky vám zajistíme bazén, saunu či pobyt v solné jeskyni. Kromě toho můžeme nabídnout návštěvu westernového ranče s jízdou na koních či terénních čtyřkolkách, špičkové lanové centrum, teambuildingové aktivity, horskou turistiku s rodilými mluvčími a mnoho dalšího.