Kurzy obecné obchodní angličtiny

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    71734

Popis jazykového kurzu na míru Kurzy obecné obchodní angličtiny

Anglický jazyk v mezinárodním obchodě nebyl nikdy důležitější, než je dnes. Kurzy obecné obchodní angličtiny poskytované společností Aventurenglish umožňují jednotlivcům specializaci ve všech oblastech pracovní angličtiny pro její dokonalé využití při podnikání a komunikaci.

Co můžete očekávat:

Počáteční konsultace: Naši kvalifikovaní lektoři nejdříve provedou důkladný rozbor Vašich cílů a dosavadních zkušeností s angličtinou, aby Vám mohli poskytnout co nejvhodnější způsob výuky.

Stanovení úrovně a analýza potřeb: Specifické potřeby jednotlivých společností jsou určeny a řešeny za použití analýzy potřeb založené na rozhovorech s klíčovými reprezentanty managementu, testování současných znalostí pro studenty a vypracování individuálního výukového plánu.

Metody výuky: Užití různých multimediálních prostředků, které jsou speciálně připraveny, aby vyhovovaly Vašim potřebám, a moderních učebnic obchodní angličtiny jako jsou: "Powerhouse", "International Express" nebo "Commercially Speaking". To umožňuje studentům současně rozvíjet jazyk a obchodní schopnosti podněcujícím a dynamickým způsobem.

Dozor nad výukovým procesem: Naši lektoři mají zájem na Vaší spokojenosti. Po celý učební proces budou pracovníci Aventurenglish nepřetržitě sledovat Vaše pokroky a budou vést kurzy tak, aby docházelo k udržení optimální úrovně užitečnosti a důležitosti pro třídu jako celek.