Access Language Centre / Sydney - angličtina

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    75055

Popis jazykového kurzu na míru Access Language Centre / Sydney - angličtina

UMÍSTĚNÍ: jazyková škola Access je umístěna v samém srdci Sydney a to pouze 5 minut od centra města.

VYBAVENÍ: prosvětlené, moderně vybavené, klimatizované učebny. Učebny jsou zařízeny, tak aby vytvářeli pocit klidu a odpočinku. K dispozici je také jazyková laboratoř, kde si každý student může trénovat poslech a výslovnost. Studijní centrum je vybaveno počítači s velkým výběrem programů k procvičování probrané gramatiky. Dále zde naleznete knihovnu, která je vybavena jak knihami, učebnicemi, tak i časopisy a novinami. Všichni studenti mají přístup k Internetu a to zdarma. Studentský servis pomáhá studentům se zabezpečením ubytování nalezení práce případně řešit jakékoliv problémy.

UBYTOVÁNÍ: od neděle do neděle. Hostitelská rodina


TERMÍNY: nástup do kurzu každý měsíc

VĚK STUDENTŮ: od 18 let.

KURZY: délka lekce = 60 minut,

General Intensive English - kurz obecné angličtiny 25 hodin týdně. Pro všechny stupně pokročilosti. Minimálně 4 týdenní program.

Examination preparation - přípravný 12-ti týdenní kurz na zkoušky FCE, CAE, CPE, IELTS. Speciální nástupní termíny, vstupní jazyková úroveň by měla být minimálně upper-intermediate. Podmínky připravíme na vyžádání.

English for Work - kurz vhodný pro studenty, kteří potřebují angličtinu v práci. Z 20% kurz zahrnuje praxi tzv. Intership. Vstupní úroveň jazyka je intermediate. Program k dispozici v rozsahu od 4 do 45 týdnů.

DemiPair - program vhodný pro dívky, které si chtějí při studiu přivydělat péčí o děti. Dívka žije v rodině, od které na oplátku získá ubytování, stravu a týdenní kapesné min. AUD 100.

Teritary Preparation - vhodné pro studenty, kteří plánují studovat na vyšší odborné škole nebo přímo na univerzitě v anglicky mluvící zemi. Vstupní úroveň anglického jazyka je Pre-Intermediate. Rozsah kurzu je od 4 - 40 týdnů. Škola Access zajistí přímí nástup na 12 australských univerzitách a akademíích a to bez přijímacích zkoušek.