"Ambassador kurzy"

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    79809

Popis jazykového kurzu na míru "Ambassador kurzy"

Jsou určeny pro studenty starší 25 let, jejichž angličtina dosahuje pokročilé úrovně a kteří si chtějí zdokonalit svou angličtinu v kratší době, během intenzivní výuky - 22,5 hod týdně, s možností dodatečných 5 hodin individuální výuky týdně. Výuka je vedena výhradně vysoce kvalifikovaným učitelským sborem.

Název školy: Anglian School of English

Místo: Cliftonville

Charakter školy:
Cliftonville je malé pobřežní městečko ležící ve východní části Kentu, velmi blízko přístavu Margate a pouhých 30 km od Doveru. Kent je velmi atraktivní historický kraj, proslulý jako nejteplejší a nejsušší místo Anglie. Tuto školu doporučujeme zejména studentům, kteří si chtějí odpočinout od rušného velkoměsta a oddychnout si u moře. Okolí nabízí obrovské množství míst, plných historie a mnoho útulných anglických hospůdek. Studenti tak mohou ve svém volném čase navštívit Canterbury se světoznámou katedrálou, úzkými uličkami, nákupním centrem a Marlowovým divadlem. Za vidění stojí i nedaleké městečko Margate, které skýtá nepřeberné množství sportovního vyžití. Důležitým turistickým městečkem je Thanet, které je jak sportovním, tak kulturním centrem. Nabízí divadla, kina a diskotéky. K dispozici je také bazén nebo sportovní hala. A samozřejmě nejlákavějším cílem studentů je Londýn, který je vzdálen pouze 1hod a 40 min vlakem.

Délka kurzu: nejméně 2 týdny

* rozřazovací test na začátku kurzu
* nástup do kurzu je kterékoliv pondělí
* je možné studovat libovolně dlouhou dobu
* při dlouhodobých pobytech je možnost zakončit kurs jednou ze světově uznávaných zkoušek vaší úrovně: CAE, FCE, PET, KET, IELTS, TOEFL, TOEIC
* ve výuce je využívána celá řada zajímavých moderních učebnic, kazet, videa a dalších materiálů, které přispívají k rychlejší a snadnější výuce.

Průměrný počet studentů v kurzu: průměrný počet je však mezi 6 - 8 studenty, maximálně 12

Ubytování:
Je zajištěno u pečlivě vybrané hostitelské rodiny. Každá rodina poskytuje svým studentům snídaně a večeře. Na požádání lze zařídit ubytování i v hotelu.

Společenský program:
* výlety do Londýna, Cambridge, Doveru, zámku v Leeds a dalších známých měst
* večery s příležitostí poznat mezinárodní kuchyně
* kina a divadla
* kvízové večery
* projížďky na kolech a procházky po kraji
* společné večery v útulných anglických hospůdkách
* diskotéky
* sportovní aktivity
* večery s country hudbou