Odborná angličtina

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    82314

Popis jazykového kurzu na míru Odborná angličtina

KRÁTKODOBÉ KURZY
AHA má zkušenosti v poskytování krátkých modulárních vzdělávacích programů se specializací na odbornou angličtinu pro marketing, účetnictví, právo, finance a bankovnictví.

Pro vrcholový management Komerční banky jsme schopni zajistit kompletní programy v Londýně, Paříži či Praze ve spolupráci s lektory agentury Communicaid.

* Commercial Correspondence
* Financial English
* Meetings
* Presentations
* Negotiations
* Marketing
* Advertising
* Banking...

PRAGUE COLLEGE - VYŠŠÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ V OBLASTI BUSINESS A IT V ANGLIČTINĚ
Naše strategické partnerství s Prague College umožní studentům AHA okamžitý přístup k pestré škále kvalifikačních kurzů vedených v angličtině. Nejedná se o klasické jazykové kurzy. Přesto poskytují prostředí k prohloubení znalostí určitých pracovních dovedností a současně s tím dosažení plynulého vyjadřování v angličtině.

Programy Prague College umožní dosáhnout kvalifikace uznávané britskými vzdělávacími institucemi i českým Ministerstvem školství. Tyto programy jsou navrženy především pro česky mluvící studenty, aby se výhodně uplatnili v mezinárodním pracovním prostředí.

Zaměstnanci Komerční banky se těchto kurzů mohou účastnit třemi různými způsoby:
* běžným zápisem do kurzů Prague College
* firemními kurzy na základě plnění modulů nebo splnění odborného programu Prague College
* speciálně připravené programy "Angličtina pro---" vedené AHA s podporou Prague College k zajištění obsahového naplnění kurzu, jehož cílem je zlepšit plynulost v rámci rozvoje pracovních dovedností
* Naše exkluzivní smlouva dovoluje Prague College, aby se plně soustředila na třídy s veřejným zápisem, zatímco AHA bude vytvářet firemní vzdělávací programy. Prague College bude představena veřejnosti v květnu a své první programy otevře v říjnu 2004.